Novosti

Ljetni broj Moto Pulsa na kioscima

Naslovna171 800x600

Ténéré 700, ZX-6R i Katana! Legende su se vratile, bolje nego ikad. A tu je i McGuinness kojeg smo intervjuirali na TT Isle of Manu.

Odličnu Yamahu Ténéré 700 se isplati čekati, Kawasaki Ninja ZX-6R je pristupačniji i atraktivniji od svog prethodnika, a Suzuki Katana nudi obilje stila za ne preveliki svežanj novčanica. Osim njih, testirali smo Ducati Multistradu 950 S, s poluaktivnim ovjesom i obiljem elektronike, te elementarno metalni Harley-Davidson Iron 1200. Tu su i recenzije Yamahe NMAX 155 i Peugeota Belville 125, dva (pri)gradska skutera koji pružaju odličan omjer uloženog i dobivenog.

Ljetno izdanje Moto Pulsa donosi i 11 strana novosti, među kojima je dosta vrućih noviteta već najavljenih za 2020: nova Yamaha YZF-R1 i R1M, KTM 790 Adventure R Rally, Ducati Streetfighter i Panigale V4 25° Anniversario 916, Kawasaki KLX 230, BMW R nineT/ 5… Rashladit će vas ruta kroz slovenske Alpe, dok bi nostalgiju mogle probuditi slavljeničke priče o Hondi CB 750, Cagivi i Mad Maxu.

Sportska rubrika je posebno bogata. Uz sve one uobičajene teme, tu je i ekskluzivni izvještaj uživo s TT Isle of Mana, odakle donosimo i intervju s duhovitim Johnom McGuinnessom, živom legendom tog suludog događanja. A detaljno je pokriven i naš lokalni TT, odnosno utrka u Križevcima kojom je otvoreno brzinsko prvenstvo Hrvatske. Dakako, nismo propustili popratiti 25. izdanje Erzbergrodea, na kojem je visoko skočio i naš Matija Zec.

Jasno, to nije sve, nego samo dio onog što vas čeka na 132 strane 171. izdanja Moto Pulsa. Na kioscima je od petka, 19.7.

Naslovna171

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp