Novosti

Novi Moto Puls na kioscima!

naslovna160 800x600

Oprez! Testovi vrelih 4T, 2T i elektro noviteta, vruće ljetne novosti i putopis iz Rusije za rashlađenje.

Nema da nema! 160. izdanje Moto Pulsa donosi sedam testova među kojima ćete naći dvotaktne, četverotaktne i električne motocikle, i to ekstremno sportske, retro, putne te više ili manje terenske modele. Među njima je najbrutalniji novi Suzuki GSX-R 1000 koji kombinacijom vrhunskih performansi i ne pretjerano visoke cijene vraća nadu u ekstremne sportske motocikle.

Jednako tako, test netom predstavljenih KTM-ovih hard-enduro motocikala s ubrizgavanjem goriva vraća nadu u bolju budućnost već otpisanih dvotaktnih agregata, iako Zero DSR, koji je također bio na testu, pokazuje da elektro pogon (budućnosti) već sada podjednako dobro, ako ne i vrlo dobro, funkcionira na asfaltu i terenu.

Suzuki V-Strom 650 XT ipak debelo preferira asfalt, gdje se i u ovom najnovijem i poboljšanom izdanju pokazao kao originalan putni enduro skrojen po mjeri čovjeka. BMW R nineT Racer je skrojen po mjeri nostalgičara, spajajući na najljepši mogući način retro dizajn s modernim voznim osobinama. Šteta što je cijenom praktično poravnat sa Suzukijem GSX-R 1000, pa si ga neće moći svako priuštiti, za razliku od također retro modela SWM Gran Turismo, kojeg si vjerojatno možete priuštiti, ali bi možda ipak prvo trebali pročitati test u Moto Puls prije nego se odlučite za kupnju.

Konačno, tu je i test atraktivnog Kymca X-Town, koji vam nudi priliku da se domognete velikog i opremljenog maksi skutera iz klase 300 po cijeni obične 250-ice. Ako tražite dobar omjer uloženog i uloženog, onda bi vas mogla zanimati i tema posvećena traženju motocikala koji nude najbolji omjer konjskih snaga i kilograma na svaku uloženu kunu.

Izuzetno je bogata sportska rubrika, koju uz svjetska prati i domaća prvenstva, s posebnim naglaskom na utrku u Križevcima. Od ostalih tema svakako treba spomenuti opsežnu rubriku s novostima, koja donosi vruće ljutne novitete, dok ugodno rashlađenje možete potražiti u vrlo dobrom putopisu koji vodi do Rusije i natrag na kružnoj ruti oko Crnog mora. I to nije sve...

naslovna160 780x1000

fbmp ytmp imp