Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N137/RaceBlu/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N137/RaceBlu/Gallery

Novosti

Yamaha Race Blu Series za 2014.



slikaXX

Predstavljanje Race Blu modela nagovještava da ipak nećemo tako skoro vidjeti novu R6. Niti R1

Kao i svake jeseni, pred nama je uzbudljivo razdoblje predstavljanja novih modela. Za neke se već pouzdano zna, za druge se čeka još samo službena potvrda, dok se za treće još uvijek sve svodi na lijepe želje. To je slučaj i s Yamahom R6, za koju su se mnogi nadali da će već ove jeseni biti predstavljena u potpuno novom trocilindričnom izdanju.

Predstavljanje nove generacije tzv. Race Blu modela potvrđuje da od toga neće biti ništa. Barem ne tako skoro. Naime, na popisu modela koji će se s tom posebnom sivo-plavom kombinacijom boja prodavati i tijekom 2014. je i aktualni R6, baš kao i R1, oko kojeg su se također plele špekulacije o novom modelu.

Ipak, to sve ne znači da novi R6 možda nećemo upoznati negdje sredinom 2014., slično kao što smo ovo ljeto ugledali MT-09. Možda im treba samo još malo vremena ili jednostavno ne žele izbaciti novi model dok je aktualni R6 na sigurnom putu do još jedne Supersport titule. Ionako su danas sportski motocikl samo znak prestiža, nipošto nositelji prodaje.

No, vratimo se Race Blu seriji za 2014. Kao i prošle godine, riječ je probranim modelima koji kombiniraju dominantnu metalik sivu boju s plavim detaljima. Upadljiva novost je da se ove godine plava boja protegnula i na prednje vilice, baš kao što je to slučaj sa sportskim modelima R6 i R1, kod kojih se plavetnilo proteže i na naplatke, dio bočnih oplata, stražnji dio spremnika goriva i rep motocikla.

Siva boja je osjetno dominantnija kod modela FZ8 i Fazer8 gdje je primjena plave ograničena na prednje vilice, poklopce ventila i pokoju decentnu grafiku, dok su kotači ostali crni. Kod sva tri modela iz serije XJ6 najupečatljiviji plavi detalj su naplatci, a klasične prednje vilice su ostale crne. U Race Blu varijanti je predstavljena i novi MT-09, kod kojeg kontrast sivim oplatama čine metalik plavi naplatci.

{gallery}NOVOSTI/N137/RaceBlu/Gallery{/gallery}


Više u ovoj kategoriji: « Tomos budućnosti? Napad na Zero »
fbmp ytmp imp