Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N136/XV950/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N136/XV950/Gallery

Novosti

Novi model: Yamaha XV 950 i 950R

slikaXX

Nakon premijere u SAD-u, privlačna i ekonomična Yamaha Bolt stiže u Europu. Tu se zove XV 950

Prije nekoliko mjeseci Yamaha je za američko tržište predstavila Bolt, custom donje-srednje zapremine koji izravno izaziva Harley-Davidson Sportster 883. Iako nam se već tada činilo logičnim da Yamaha i europskim kupcima ponudi takav model , nismo očekivali da će se to dogoditi tako brzo.

Uglavnom, zrakom hlađeni V2 agregat dobro poznatog modela XVS 950 Midnight Star ugrađen je u motocikl privlačnog i ogoljenog dizajna, u kojem pulsira sa zadovoljavajući 52 KS pri 5.500 okr/min. XV 950 s deklariranih 247 kg spada među vitkije custome, a biti će dostupan i u verziji R, koja ima izdvojene spremnike plina na stražnjim amortizerima.

S pojavom modela XV 950 i XV 950R, Yamaha je otvorila novu grupu modela nazvanu Sport Heritage, koja bi trebala spajati prošlost i budućnost. U istu grupu s svrstani V-Max i XJR 1300, a više o svemu pročitajte u idućem broju Moto Pulsa.


{gallery}NOVOSTI/N136/XV950/Gallery{/gallery}



fbmp ytmp imp