Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N136/SpeedTriple/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N136/SpeedTriple/Gallery

Novosti

Triumph je ušminkao neke modele

slikaXX

Speed Triple ima bogatiju opremu, Sprint GT je dobio SE verziju, a neke modele krase nove boje

Potpuno novost je samo plava boja, no Speed Triple 1050 u drugu polovicu 2013. ulazi i bogatije opremljen. Očito je prodaja ovog značajnog modela malo posustala pa je od sada već u seriji dostupan s elementima iz asortimana dodatne opreme, kao što su mali vjetrobran, plastika s donje strane agregata, crni štitnik na ispušnim topovima i zlatne trakice na rubovima naplataka. Tu je i prozirno stražnje svjetlo, a sve navedene promjene bi trebale vrijediti i za crno i bijelo obojane verzije, koje su i dosad bile u ponudi.

Sportsko-turistički Sprint GT je dočekao svoju SE varijantu, koja se osim novim bojama može pohvaliti i bogatijom opremom. Tako SE dolazi s grijanim ručkama, većim prozirnim vjetrobranom, udobnijim sjedalom te centralnim koferom, s kojim ukupna zapremina prtljažnog prostora raste na 177 litara.

Osim toga, tijekom lipnja su u novim bojama zasjali modeli Thunderbird i Thunderbird Storm te Tiger Explorer i Explorer XC, a isto vrijedi i za Street Triple 675, koji je od sad dostupan i u otrovno zelenoj „cosmic green“ varijanti.

{gallery}NOVOSTI/N136/SpeedTriple/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp