Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N124/Derbi-Variant/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N124/Derbi-Variant/Gallery

Novosti

Derbi Variant Sport - misli se na podružnice

Derbi-VariantXX

Netko bi mogao pomisliti kako se Piaggio neće odnositi prema svojim markama izvan Italije isto kao i prema domaćim markama, ali predstavljanje novog Derbi skutera jasno pokazuje da im je važno širenje asortimana. Riječ je o klonu Aprilije Sportcity One

Novi model visokih kotača iz Derbija rođen je kao plod bogatog Piaggio iskustva u svijetu skutera. Sportski izgled sjedinjen je s funkcionalnošću i ekonomičnošću, a u ponudi je dvotaktna izvedba od 50 kubika te jači model, čiji četverotaktni agregat ima 125 kubičnih centimetara.

Kotači promjera 14 palaca ulijevaju povjerenje i ne narušavaju okretnost kojom Variant Sport zrači već kada stoji. Sjedalo je smješteno na 775 milimetara od tla, što osigurava sigurno dosezanje podloge za niže i manje iskusne vozače. Vizualno je Variant Sport mladenački i dinamičan te neće imati poteškoća privući upravo takvu publiku, a disk od 220 mm te bubanj promjera 140 mm ulijevaju povjerenje, baš kao i solidan ovjes.

Prostran prtljažni prostor zajedno s ravnom podnicom i kukom za vrećice omogućuju prijevoz znatne količine prtljage, dok spomenuti agregati garantiraju jednostavnost primjene uz minimalne troškove.

{gallery}NOVOSTI/N124/Derbi-Variant/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp