Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N114/Brutale-920/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N114/Brutale-920/Gallery

Novosti

Predstavljen je novi Brutale

Brutale-920XX

MV Agusta je ponudu svojih mišićavih nakeda upravo obogatila još jednim modelom, koji se sasvim jednostavno zove Brutale, bez ikakve brojčane oznake. Iako bi to trebao biti najpristupačniji Brutale, oprema je bogata i uključuje i kontrolu proklizavanja

Nakon što je 2010. godine svoju tržišnu premijeru doživjela nova i redizajnirana generacija Brutalea, u 2011. će se modelima Brutale 990 R i Brutale 1090 RR pridružiti još jedan model, ovaj put bez ikakve brojčane oznake i s jednostavnim imenom Brutale.

A da posjeduje neku brojčanu oznaku, ona bi vjerojatno bila 920 budući će spomenuti motocikl pokretati agregat zapremine 921 ccm. U osnovi je taj četverocilindrični agregat bliski rođak onog koji se ugrađuje u modelima Brutale 990 R i 1090 RR, odnosno s njima dijeli vrijednost provrta od 55 mm, dok je hod skraćen i umjesto 76, odnosno 79 mm, iznosi 73 mm.

Taj agregat je sposoban istisnuti 129 KS pri 10.500 okr/min, a kako bi vozač tu konjicu što lakše držao pod kontrolom, Brutale je opremljen i kontrolom proklizavanja, podesivom u 8 stupnjeva. Iako bi se trebalo raditi o uvodnom, odnosno najpristupačnijem modelu MV Aguste, na opremi se nije previše štedjelo, pa je tako u njegovih 190 kg između ostalih ugurana Marzocchijeva izokrenuta vilica promjera 50 mm, stražnji amortizer marke Sachs i Brembo kočnice s radijalnim kliještima.

Za razliku od modela s oznakom 990 R i 1090 RR, ovaj Brutale nema pokazivače smjera integrirane u ogledala, a tijekom 2011. godine trebao bi se prodavati u crnoj i bijeloj boji. Više o svemu pročitajte u idućem broju Moto Pulsa.

{gallery}NOVOSTI/N114/Brutale-920/Gallery{/gallery}
fbmp ytmp imp