Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N114/Piaggio-Typhoon/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N114/Piaggio-Typhoon/Gallery

Novosti

Novi Piaggio Typhoon

Piaggio-TyphoonXX

U Hrvatske salone stigao je novi Piaggio Typhoon po cijeni od 11.500 kn. Ovaj mladenački, praktičan i zabavan skuter, jedan je od najprodavanijih Piaggiovih modela. Piaggio Typhoon je prava legenda s više od 500.000 prodanih primjeraka, a sada je u potpunosti obnovljen te je primjeren još široj publici.

Prednji dio Piaggia Typhoon ponosi se novim dizajnom koji podsjeća na glavu morskog psa te je sada impozantniji i konkretniji. Široki prorezi na prednjoj oplati, prepoznatljiv dio Typhoonovog dizajna izdižu se prema boku skutera kako bi pratili oblik novog prednjeg svjetla koje je agresivnije i dinamičnije.

Stražnji kraj Piaggia Typhoon također je redizajniran. Zategnute, čiste linije definiraju rep koji je sada duži, izraženiji i sportskiji nego na ranijem modelu. Zaoštreni rep skuteru daje uske linije i vizualno lakši stražnji kraj, a na njemu se nalaze rukohvati za suvozača i šire, udobnije sjedalo.

Novi Piaggio Typhoon dolazi s novim izborom grafika: uočljive i moderne, kakve odgovaraju mlađim vozačima te suptilne i elegantne za zrelije vozače.

Novi izgled i nova tehnička rješenja. Piaggio Typhoon sada koristi novi okvir i kotače od 12'' za stabilnost i bolje upijanje neravnina.
Izborom suvremenog, čistog i živahnog agregata, Typhoon nudi rješenje za neizmjernu zabavu u prolasku kroz gradske džungle. Sa dvotaktnim agregatom od 50 cm³, Piaggio Typhoon je lagan i okretan što ga čini savršenom gradskom jurilicom.

{gallery}NOVOSTI/N114/Piaggio-Typhoon/Gallery{/gallery}
Više u ovoj kategoriji: « Can-Am noviteti za 2011. Over Brutus »
fbmp ytmp imp