Novosti

Genero novi uvoznik Peugeota

Genero-PeugeotXX

Tvrtka Genero Motors iz Umaga postala je od 2011. novi generalni zastupnik marke Peugeot. Spomenimo da ova tvrtka već ima generalna zastupništva marki Malaguti, TGB i Access.

Zahvaljujući novom uvozniku moći ćete u Hrvatskoj kupiti nove modele Speedfight 3, LXR, Tweet, Geostyle, te New Vivacity Sixties. Prvi modeli pristižu u prvom kvartalu 2011.

U sklopu ovog ugovora Genero Motors je potpisao i ugovor o mazivima Bel Ray, odjeći Tucano Urbano, i dalje nude Zeus kacige te Kenny opremu uz ostalu originalnu dodatnu opremu spomenutih marki vozila.
Sve to čini jednu od najjačih lepeza proizvoda na tržištu, a tvrka Genero od sada nudi svojim partnerima i novost u svome poslovanju – "Franšizno poslovanje". Više info na www.genero.hr te www.genero-fransiza.com na kojoj su pojašnjeni elementi Franšiznog poslovanja. Naposlijetku tvrtka Genero je pred završetkom uvođenja novog servis sustava Generosoft.

Iz Umaga javljaju da u sezonu 2011/2012 ulaze spremni te da su svjesni kako će ovo recesijsko vrijeme u dogledno vrijeme biti iza nas, a da će oni iz krize izaći jači nego ikada.
fbmp ytmp imp