Novosti

Zanimljivo: Bacač plamena

Luda ideja, još luđa kazna

 

Bacac_plamenaMBritanskom vodoinstalateru je smetalo što mu se mnogi vozači voze "na leđima" pa je na svoj skuter odlučio ugraditi bacač plamena, ali strogi zakon na to ne gleda blagonaklono.


Tridesetogodišnjem vodoinstalateru Colinu Furzeu dojadilo je da mu vozači automobila "vise na leđima" pa je odlučio osmisliti način kako ih malo zaplašiti.

 

Rezultat ovog promišljanja možete vidjeti na fotografiji, a radi se o trećem pokušaju izrade malenog bacača plamena. Prvi nije "palio", a drugi se samozapalio dok ovaj očito radi zadovoljavajuće.

 

Problem se pojavio kada je za njegov izum preko medija saznala revna policija koja je zaključila da ga može optužiti po stavku zakona koji se odnosi na "prepravljanje predmeta u vatrno oružje".

 

Kako su na "Otoku" vrlo strogi kada je u pitanju vatreno, hladno i zapravo bilo kakvo oružje, Colin je uhapšen i lako mu se može dogoditi da za svoj izum odleži pet do sedam godina u zatvoru.

 

Iako je svim jasno da se ne radi baš o oružju masovnog uništenja, ne bismo se željeli naći na mjestu nesretnog izumitelja.

Više u ovoj kategoriji: « Zanimljivo: Norton Četverocikli »
fbmp ytmp imp