Novosti

Triumph Tridays 2009


Triumph-TridaysMSada već tradicionalno događanje Triumph Tridays, kao najveće svjetsko okupljanje Triumph vozača, ove se godine održava od 26. do 28. lipnja u austrijskom Neukirchenu.

Vođa cijelog događanja biti će Mark Wilsmore, vlasnik poznatog Aca Cafea iz Londona, koji će u petak ujutro iz njemačkog Wangena kao vođa kolone krenuti put austrijskog Neukirchena. Tamo će se u sklopu trodnevnog okupljanja održati službeno predstavljanje novog modela Thunderbird, kojeg ćete, jednako kao i sve druge modele ovog proizvođača, moći i isprobati u testnoj vožnji.
Iako se odvija u srcu Austrije, to bi veselo okupljanje trebalo proći u pravom otočnom tonu, čemu bi trebala pridonijeti gastronomska ponuda, dobra glazba i britanski humor. Kevin Carmichael bi trebao zorno pokazati zašto se smatra najboljim stunt vozačem na svijetu, a osim u njegovim atraktivnim nastupima, očekivanih će 15 tisuća posjetitelja moći uživati i u brojnim prerada Triumphovih motocikala. Među njima će se posredstvom tvrtke Španik iz Murske Sobote naći i Street Triple opremljen Akrapovičevim ispušnim sustavom i ukrašen dodatnom opremom izrađeno od karbona.
fbmp ytmp imp