Novosti

Suzuki

Oklopljeni Bandit


Bandit1MSuzuki je predstavio nove Bandite za 2010. godinu. Naked verzija doživjela je vizualno osvježenje po uzoru na ovogodišnjeg manjeg Badita 650, a nadahnuće u manjoj klasi...

 

to jest u modelu GSX 650 F pronašao je i novi Bandit GSX 1250FA, koji je posve oklopljena inačica ovoga all roundera.


Suzuki poput i svih ostalih japanskih proizvođača skromno kreće s predstavljanjem novih modela za 2010. godinu.


Naked model Bandit već godinama krstari prometnicama širom svijeta, a od sljedeće godine će to činiti s malo osvježenim izgledom. Tehničke specifikacije agregata, okvira i ovjesa ostale su iste, a promjene koje je pretrpio uglavnom su kozmetičke prirode, otprije poznate s modela 650.


Tako je jednostavno okruglo prednje svjetlo zamijenjeno onim puno modernijeg elipsastog oblika, a nova je i instrument ploča, kao i pogonski agregat koji je sada u crnoj boji.Bandit2M


Prinova u ponudi najvećih Bandita je model GSX 1250 FA, koji odlazi još korak dalje i Bandita iz običnog nakeda pretvara u vrlo iskoristivi all rounder motocikl, s aerodinamičkim oplatama koje će uvelike olakšati život onima koji se s ovim motociklom odluče krenuti na duža putovanja.


Oplate su načinjene po uzoru na već otprije poznati GSX 650 F, a od običnog Bandita ovaj se model razlikuje i po nešto drukčijoj izvedbi ploče s instrumentima koja je svoju inspiraciju pronašla na Suzukijevim sportskim modelima iz GSX-R serije.


Suzuki za ovaj model nudi i obilje dodatne opreme, uključujući i vjetrobran podesiv po visini, kao i putne kofere, a valja napomenuti i da su ABS kočnice u serijskoj opremi.

Više u ovoj kategoriji: « KTM Supermoto Cup Buell »
fbmp ytmp imp