Novosti

Sport

SBK Nurburgring, Njemačka - rezultati

 

SBK-Nurburgring-1MJonathan Rea pobijedio je u prvoj utrci dana na Nurburgringu, nakon što je odolio napadima Carlosa Chece na Ducatiju. Na trećem mjestu završio je Cal Crutchlow, dok se vodeći čovjek prvenstva Max Biaggi...


... morao zadovoljiti četvrtim mjestom. Leon Haslam vozio je ozlijeđen i nije mogao bolje od šestoga mjesta.


U drugoj utrci pomalo neočekivani slavljenik nakon godine pune loših rezultata bio je Noriyuki Haga, koji vozi svoje zadnje utrke na Ducatijevom tvorničkom motociklu. Nakon što je Carlos Checa pao u devetom krugu utrke, drugo mjesto zauzeo je Jonathan Rea, dok je treći bio vrlo borbeni Leon Haslam. Max Biaggi završio je na petom mjestu i napušta Njemačku s 58 bodova prednosti nad Haslamom u ukupnom poretku.

 

U klasi Supersport je Eugene Haslam ostvario svoju sedmu ovogodišnju pobjedu, nakon utrke u kojoj ga je od prvoga do zadnjega kruga napadao Gino Rea. Rei bi ovo bio najbolji rezultat u karijeri, ali je nakon utrke bio diskvalificiran zbog tehničke nepravilnosti na njegovom motociklu. Drugo mjesto tako je naslijedio Kenan Sofuoglu, dok je treće mjesto pripalo Brocu Parkesu, koji je vozio Kawasakijev motocikl umjesto ozlijeđenoga Joan Lascorza.

 

U klasi Supestock 1000 opet je nepobjediv bio Ayrton Badovini, drugo mjesto pripalo je Maximeu Bergeru, dok je treći bio Antonelli. U Superstocku 600 pobijedio je Guarnoni i tako povećao svoju bodovnu prednost nad Marinom, koji je u Njemačkoj vozio ozlijeđen i nije mogao ostvariti bolji rezultat od osmog mjesta.

 

Rezultati - Superbike 1. utrka

 

Rezultati - Superbike 2. utrka

 

Bodovni poredak - Superbike

 

Rezultati - Supersport

 

Bodovni poredak - Supersport

 

Rezultati - Superstock 600

 

Bodovni poredak - Superstock 600

 

Rezultati - Superstock 1000

 

Bodovni poredak - Superstock 1000

 

 

SBK-Nurburgring-2M SBK-Nurburgring-3M SBK-Nurburgring-4M




Više u ovoj kategoriji: « Sport Piaggio »
fbmp ytmp imp