Novosti

Rally Raid

Unajmite Apriliju za 25 tisuća eura

 

Aprilia-Dakar-1MTalijanska momčad Giofil svima zainteresiranim ljubiteljima pustinjski relija iznajmljuje Apriliju Tuareg 4.5 po sistemu ključ u ruke i mehaničar iza leđa. Ponuda vrijedi za...

... prva dva tjedna 2011. godine, lokacija Južna Amerika. Cijena: prava sitnica


Aprilia-Dakar-2MAprila je ove godine prvi put nastupila na reliju Dakar s temeljito priređenim modelom RXV 450 i Čileanac Lopez je odmah dogurao do trećeg mjesta. Dakle, motocikl ima potencijala, a sada je na raspolaganju običnim smrtnicima. Naime, momčad Team Aprilia Giofil nudi mogućnost unajmljivanja natjecateljskog modela nazvanog Tuareg 4.5, ali i pružanje tehničke podrške rijetkim dušama koje taj motocikl već posjeduje, a namjeravaju prva 2 tjedna 2011. provesti u Južnoj Americi vozeći reli Dakar.

 

Tako će oni koji kreću s vlastitom Aprilijom uslugu prevoženja rezervnih dijelova platiti 3.000 Eura, a ako su u paket uključene i usluge mehaničara cijena se penje na 10.000 Eura. Ako uz mehaničara iželi unajmiti i motocikl, cijena se penje na 25 tisuća Eura. Čini se puno, ali vodite računa o tome da vas kupnja tog motocikla od Aprilia Racinga košta otprilike 40 tisuća Eura, a poprilične su šanse da ćete ga negdje u bespućima Južne Amerike razbiti na proste faktore.

Više u ovoj kategoriji: « Dakar 2011. Customom 200 milja na sat »
fbmp ytmp imp