Novosti

Piaggio Liberty Elle

Sloboda za nju

 

Piaggio-LibertyMPiaggio Liberty je kroz godine proizvodnje i vrlo uspješne prodaje postao ikona u svijetu skutera i neprikosnoveni vladar klase među modelima s velikim kotačima.


Za 2010. godinu Talijani su se odlučili ponuditi posebnu seriju namijenjenu ljepšem spolu, odnosno pripadnicima grubljeg spola koji se tako osjećaju.

 

Model Piaggio Liberty Elle lako je prepoznatljiv po ružičastoj boji te odgovarajućim grafikama, ali ne treba zaboraviti niti primjerene elemente opreme. Poput skutera, ružičasti kofer za prtljagu nosi logotip "Elle", a sjedalo je sniženo za 20 mm u odnosu na standardni Liberty s istim agregatima.

 

Sve dame koje će se poželjeti istaknuti ovim upadljivim skuterom moći će birati između dva pogonska agregata, oba četverotaktna i ekonomična, od kojih jedan pripada klasi 50, a drugi 125 kubičnih centimetara. Slabiji agregat nosi oznaku Hi-PER4 i dobro je poznat iz drugih primjena unutar Piaggio grupacije, a donosi odličan omjer snage i ekonomičnosti.

 

Snažniji agregat također je hlađen zrakom i ima dva ventila po cilindru, ali iz svojih 124 kubična centimetra radne zapremine razvija 11,3 konjskih snaga, što bi trebalo biti dobra mjera za sve one koji od svog simpatičnog skutera žele nešto više.

fbmp ytmp imp