Novosti

Piaggio Grupacija


MotoMondoMMoto Mondo, ovlašteni Piaggio, Gilera, Vespa i Aprilia dealer od prvog srpnja proširuje ponudu preuzimanjem „Moto 01", također ovlaštenog Piaggio, Aprilia i Moto Guzzi dealera.
Na taj način Moto Mondo proširuje ponudu ne samo još jednim prodajnim mjestom na zapadnoj strani Zagreba, već i uvrštavanjem motociklističkog branda Moto Guzzi. Moto Mondo kao cilj ima daljnje unaprijeđenje prodaje te dosizanje pozicije ključnog moto dealera, kako u prodaji tako i u postprodaji.
 
Moto Mondo na lokaciji Hanuševa bb na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru na 300-tinjak četvornih metara posluje sa skuterima Piaggio grupacije te motociklima Aprilia, a na novoj lokaciji na oko 1000 četvornih metara poslovnog prostora u Samoborskoj cesti 228 i dalje će se moći  kupovati i servisirati skuteri Piaggio grupacije te motocikli Moto Guzzi.
 
Također, na novoj se lokaciji od ove godine nudi i zimovanje motora  s uključenom pripremom i servisom za iduću sezonu, što će mnogim urbanim vlasnicima skutera i motocikala olakšati brigu o dvokotačnom ljubimcu izvan sezone. U novom prodajnom mjestu Samoborska 228 možete vidjeti  model Aprilia RSV4 koji se na našem tržištu željno iščekivao.
 
Dućan Motomondo i Moto 01 u vlasništvu su obitelji Karić. Tvrtka Karić automobili već desetljećima kroz tri generacije uspješno poslovno zaokružuje svoju strast prema talijanskim vozilima. Dugogodišnje iskustvo u prodaji i servisiranju automobila marki Fiat, Alfa Romeo i Lancia 2003. godine proširuje se  potpisivanjem dealerskog ugovora sa Piaggio grupacijom te otvorenjem prodajno-servisnog centra Moto Mondo.
 
Nakon tri godine poslovanja u Šarengradskoj ulici u Zagrebu Moto Mondo je preselio na sadašnju lokaciju na zapadnom zagrebačkom kolodvoru u Hanuševoj bb, a od 1. srpnja 2009. poslovanje se širi preuzimanjem Moto 01 na lokaciji Samoborska cesta 228. Radno vrijeme njihovih centara usprkos ljetnoj sezoni je od 9 do 19h.
 
Više informacija: www.moto-mondo.com
Više u ovoj kategoriji: « Kawasaki Versys 650 Kawasaki Z1000 »
fbmp ytmp imp