Novosti

MV Agusta

Prodaj me, kupi me

 

MVAgustaMMV Agusta ponovo je u rukama obitelji Castiglioni koja je tu istu MV Agustu prije dvije godine prodala Harley-Davidsonu, istom onom Harley-Davidsonu od kojeg su sada...


... kupili tu istu MV Agustu. Čini nam se kao da smo jučer pisali o tome kako je obitelj Castiglioni prodala MV Agustu američkom Harley-Davidsonu. Zbilo se to prije dvije godine i sve je tada izgledalo divno i krasno, no globalna je kriza zahvatila i veliki Harley-Davidson čiji su čelnici ujesen prošle godine odlučili usmrtiti Buel, a MV Agustu staviti na prodaju.

 

Ovih su dana tu istu MV Agustu ponovo prodali obitelji Castiglioni. Iako još nisu poznati svi uvjeti te primopredaje, ne treba sumnjati kako je obitelj Castiglioni u ovom slučaju dobro prošla, jer osim što su MV Agustu vjerojatno kupili za manje novaca nego za što su ju prodali, Harley-Davidson je umjesto njih financirao i završni razvoj novih modela predstavljenih za ovu sezonu.

 

Osim Claudia i Givannia  Catiglionia, MV Agustom će upravljati i Massimo Bordi s kojim je ta obitelj uspješno surađivala još devedetih godina kada su bili vlasnici Ducatija. Nažalost, ne izgleda previše realno da bi se toj ekipi mogao pridružiti i Massimo Tamburini koji je oblikovao neke od najljepših Ducatija, ali i sve MV Aguste novog doba.

Više u ovoj kategoriji: « Sherco Speedway GP »
fbmp ytmp imp