Novosti

M-Tech


M-TechMPopularni talijanski proizvođač zaštitne odjeće za motocikliste lansirao je svoju kolekciju za 2010. godinu. Cilj mu je ostaviti dojam i pokazati snagu s kolekcijom izrađenom pomoću novih tehnologija i kvalitetnih materijala.

M-Tech je među ostalima predstavio svoju 100 % vodonepropusnu J. Cruise jaknu od Cordure,  koja se može nositi u kombinaciji sa P. Helios hlačama izrađenim od istoga materijala i također 100 % vodonepropusnih. U ponudi je i ženski model.
J. Sonic je jakna izrađena najvećim dijelom od tkanine Polioxford 600D, koja se odlikuje velikom čvrstoćom, no istodobno su neki dijelovi jakne napravljeni od takozvanog Meshtecha, koji omogućava provjetravanje. Poput jakne J. Cruise, J. Sonic također dolazi i u ženskom modelu, na kojemu je moguće podesiti širinu struka.

Predstavljena je i jakna J. Sonic namijenjena motociklistima koji uživaju u vožnji sportskih ili touring motocikala. Ova je jakna izrađena od kravlje kože debele jedan milimetar, dok je ispod rukava elastična tkanina radi veće udobnosti. Podstava se može skinuti, što omogućava nošenje ove jakne u raznim vremenskim uvjetima.

Jakna J. Madison predviđena je za korištenje u urbanim uvjetima, a izrađena je od kože u kombinaciji sa tkaninom i neoprenom. Zahvaljujući tzv. Mastrotech tretmanu nepropusna je izvana, a od vode je iznutra štiti Idrotech tehnologija.
Od natjecateljskih odjevnih predmeta predstavljeno je žensko kožno odijelo S. Venus, izrađeno kravlje kože debele jedan milimetar.
Više u ovoj kategoriji: « TGB & Access Alpinestars »
fbmp ytmp imp