Novosti

Kymco Agility RS Naked 50 4T

Bitno atraktivniji

 

KymcoAgilytyMDobro poznati ekonomični skuter Kymco Agility predstavljen je i u nešto razuzdanijem i uvjetno govoreći sportskijem izdanju.


Pomalo pompoznog i predugačkog imena Agility RS Naked 50 4T, taj se skuter od ostalih Agilityja te zapremine razlikuje po bitno atraktivnijim grafikama i visoko postavljenom upravljaču motociklističkog tipa.

Tu je i nešto agresivniji dizajn prednjih i bočnih oplata, a i drugačije su postavljeni pokazivači smjera. Oni prednji su sa oplata preseljeni na upravljač, dok su oni stražnji sada sastavni dio novog stražnjeg svjetla.

 

Sportskom duhu i općem dojmu svakako pridonosi i nova ploča s instrumentima koja se sastoji od dva okrugla LCD ekrana. Iako proizvođač najavljuje da je RS Naked lakši i brži od svoje braće i dalje ga pokreće zrakom hlađeni četverotaktni agregat ukupne zapremine 49,5 ccm koji se prije svega odlikuje svojom štedljivošću.

 

Kymco Agility RS Naked 50 4T izgrađen je po novoj strategiji prema kojoj se broj različitih dijelova od kojih je sastavljen nastoji svesti na minimum.

Više u ovoj kategoriji: « Aprilia Atlantic 300 Yamaha »
fbmp ytmp imp