Novosti

KTM EXC

KTM-EXCMBogatije opremljeni

 

Paralelno s novom paletom motokros modela (test kojih vam donosimo u ovom broju) KTM je predstavio i manje izmjene na svojim hard-enduro motociklima.


Tako uz nove boje i grafike svi modeli iz EXC serije, bez obzira na tip agregata i zapreminu, u seriji dolaze sa transparentnim spremnikom goriva, štitnicima za ruke i štitnicima na središnjem dijelu upravljača. Osim toga, četverotaktni modeli 400 EXC-F i 530 EXC-F dolaze i s revidiranim dekompresorom, što bi trebalo olakšati pokretanje agregata.

 

Svi dvotaktni modeli se mogu pohvaliti i drugačijim postavkama rasplinjača, kao i dvodjelnim prigušivačem s novim nosačima. Kod modela 200 EXC nova je ispušna cijev, koja zahvaljujući svom većem promjeru omogućuje agregatu bolje disanje i uslijed toga povećanje vrijednosti okretnog momenta.

 

Najprestižniji 300 EXC je dobio novi cilindar i klip te mjenjač sa 6 umjesto sa 5 brzina, a isto vrijedi i za 250 EXC, koji je uz to po uzoru na kapacitetnijeg brata za 2011. godinu oplemenjen i elektrostarterom.

Više u ovoj kategoriji: « Turistička agencija Izazov Metzeler »
fbmp ytmp imp