Novosti

KTM 1190 RC8 R Track

Samo za stazu

 

KTM-RC8-1MPuritancima koji misle da je sportskom motociklu mjesto isključivo na stazi KTM odsada nudi model RC8 Track. Radi se o izvedenici modela RC8, koji je već u startu lišen

suvišnih dijelova i dodatno opremljen za instant uporabu na natjecateljskoj stazi.

KTM-RC8-2MTako je pogonski agregat obogaćen natjecateljskim kitom koji uključuje trkaći filter, trkaću mapu i Akrapovičev Evo ispušni sustav, čime snaga sa 165 KS raste na 180 KS. Dodatno je priložena i tanja brtva glave.

 

KTM-RC8-3MOsim toga, u paketu se nalazi i WP racing ovjes „quickshifter", drugačije ožičenje, trkaći lanac, drugačije kočione pločice, „slick" gume promjera 17 cola, trkaće sjedalo, bijeli oklopi s narančastim detaljima i još dosta toga što se dosad moglo dodatno izabrati iz „Power Parts" kataloga. KTM RC8 R Track nije homologiran za cestu, ali je zahvaljujući tome da se radi o izvedenici serijskog motocikla homologiran za klasu Superstock. To znači da će ga osim amatera moći koristiti i vozači koji s njime misle nastupati u službenim prvenstvima. Više informacija potražite u broju 112. Moto Pulsa na prodajnim mjestima od srijede, 13.10.2010.

Više u ovoj kategoriji: « Utrke Kawasaki W 800 »
fbmp ytmp imp