Novosti

Honda V4 nagradna igra


HondaV4MU sklopu zahuktale promocije svoje nove i revolucionarne V4 uzdanice Honda je na Internetu raspisala nagradnu igru u kojoj će neki sretnik dobiti priliku biti na svjetskoj prezentaciji ovog modela.

Nakon što su u javnost stigle špijunske fotografij novog Hondinog modela koji bi pored V4 agregata zapremine 1.200 ccm prema nekim najavama trebao imati i automatski mjenjač, na red je došla sama tvrtka. Kako bi čim više uzbudili stručnu, ali i sveopću javnost, pokrenuli su nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada prisustvovanje svijetskoj prezentaciji ovog motocikla. Osim plaćenog leta i tri noćenja u hotelu s 5 zvijezdica, pobjednika očekuje sudjelovanje na testnim vožnjama ovog novog, a prema najavama i uzbudljivog motocikla.

Više saznajte na Internet stranici: http://www.feelv4.com/en_GB/pages/welcome te na njoj odaberite "Enter Now" gdje ćete naći formular čijim ispunjavanjem postajete sudionik u ovoj zanimljivoj nagradnoj igri. Šanse za osvajanje nagrade su zasigurno malene, ali radi se o zaista jedinstvanom doživljaju, a sudjelovanje ne košta ništa osim nekoliko minuta vremena.
Više u ovoj kategoriji: « Aprilia Suzuki VZ 800 »
fbmp ytmp imp