Novosti

GoPro HD Hero

GoPro-kamera-1MSnimite svoju zabavu


Nova kamera tvrtke GoPro donosi kvalitetu snimke i lakoću korištenja kakve do sada nisu bile dostupne u ovom segmentu, a sve to u sigurnom, vodootpornom kućištu


GoPro HD HERO ima najbolje performanse svih 1080p HD nosivih video i foto kamera. Profesionalna kvaliteta 1080p / 960p / 720p HD rekordne rezolucije na 30 i 60 sličica u sekundi (60 fps u 720p). Rekordno snimanje do 2,5 sati s jednim punjenjem baterije i do 9 sati ukupnog snimanja na 32GB SD karticu (nije uključena).


GoPro-kamera-2MKamera također može snimati automatski 5 megapixela fotografija u razmaku od 2/5/10/30 i 60 sekundi za vrijeme aktivnosti. Jedan pritisak okidača na početku i Hero će snimiti do 2,5 sata fotografije u Poster-kvaliteti za vas i vaše prijatelje.


Uključen je jedan nosač za pričvršćivanje kamere na kacigu ili druge zakrivljene površine, kao i kućište koje štiti kameru.
HD Hero Motorsport dolazi s raznim dodacima za montažu i lako se prilagođava svim potrebama te je kompatibilna sa svim drugim GoPro HEro dodacima za montažu. Ovime se olakšava upotreba ove kamere na vozilima, biciklima, daskama za surfanje, jetskijevima i sličnom. Kameru je moguće nositi i na ručnom zglobu ili prsima, a vodootporna je do 60m te zaštićena od stijena i drugih opasnosti zahvaljujući kućištu od polikarbonata.


Kameru možete nabaviti u firmi Motormania u Velikoj Gorici ili jednostavno na www.motormania.hr


Više u ovoj kategoriji: « Tko radi, griješi BMW K1600 GT »
fbmp ytmp imp