Novosti

Givi tank torba

Torba za olakšanje

 

Givi-torba-1MNema više magneta, grebanja spremnika goriva ili petljanja u razne trake kojima je bilo potrebno učvrstiti tobu na spremnik goriva. Givi donosi riješenje


Givi-torba-2MTvrtka Givi koja konstantno ulaže napore u unaprijeđivanje motociklizma ovom prilikom nam nudi posve novi način spajanja spremnika goriva i torbe koja na njega ide. Umjesto raznoraznih magneta i traka ili njihovih kombinacija, Givi predstavlja mehanički sustav koji olakšava pričvršćivanje i skidanje tank torbe.

 

Sustav nazvan Easylock funkcionira sasvim jednostavno, pomoću jednog „klika" torba je pričvršćena ili skinuta, a tajna je u prstenu koji se pričvršćuje na poklopac spremnika goriva vašeg motocikla da bi se na njega pričvrstila torba. Montaža nosećeg prstena je jednostavna i traje svega nekoliko minuta s tim da prsten ostaje na motociklu odnonso, nije ga potrebno skidati.

 

Givi-torba-3MNakon ove početne montaže, torbu je moguće pričvrstiti ili skinuti u sekundi, a dodatna prednost je i mogućnost podešavnaja položaja torbe prema naprijed odnosno nazad. Ne treba niti govoriti koliko ovaj sustav doprinosi sigurnosti pošto je očito da je ovako pričvršćena tanktorba daleko stabilnija na motociklu od one pričvršćene magnetima, a ne treba zanemariti niti praktičnu stranu.

 

O ovom novom proizvodu i njegovoj kompatibilnosti s vašim motociklom se možete informirati na stranicama ww.givi.it ili kod uvoznika za Hrvatsku, tvrtke Piccilo Racing d.o.o.

Više u ovoj kategoriji: « MotoGP MotoShare sustav »
fbmp ytmp imp