Novosti

Bridgestone Battlax BT-023

Nova sport-touring guma iz Bridgestonea

 

Battlax1MBridgestone sa svojom najnovijom Battlaxicom nudi postojano visoku razinu performansi u touring i sportskoj vožnji, čime želi ojačati svoju poziciju u sport-touring segmentu.


Ova napredna nova guma trebala bi značajno popraviti performanse u odnosu na model BT-021, kojega mijenja. Napredak je postignut u ključnim elementima dugotrajne vožnje, što znači da Battlax BT-023 osigurava prelaženje iznimno velikog broja kilometara, no istodobno se nudi i sigurnije upravljanje u zavojima na mokrim prometnicama i to zahvaljujući poboljšanom dezenu utora i mješavinom obogaćenom silikom i RC polimerom.

 

Battlax2MI prednja i stražnja guma konstruirane su u Bridgestoneovoj 'Mono Spiral Belt' (MSB) tehnologiji, koja daje vrhunsku hvatljivost, ublažava udarce i osigurava stabilnost na pravcima prilikom ubrzanja. Stražnja guma posjeduje troslojnu mješavinu, tako da mješavina u ramenima zahvaljujući svojoj mekoći osigurava dobru hvatljivost u zavojima, dok je središnji dio nešto tvrđi i zahvaljujući svojoj širokoj kontaktnoj površini daje stabilnost i smanjuje trošenje gume.

 

Novi Battlax BT-023 već je dostupan na hrvatskom tržištu, a nudi se u pet dimenzija za prednji i sedam dimenzija za stražnji kotač. U ponudi je i GT specifikacija za teške motocikle kao što su BMW K1300GT, koja koristi specijalni dezen i poprečnu konstrukciju pojaseva na prednjoj gumi, te MSB + 1 konstrukcijom pojaseva u stražnjoj gumi.

Više u ovoj kategoriji: « Supermoto Ducati »
fbmp ytmp imp