Novosti

Biker Fest 2010

Bikerparade-4MLady Bikers parade

 

U talijanskom mjestu Osoppo u sjeveroistočnoj Italiji od 17. do 20.06. ove godine održat će se 24. Biker Fest. Iza ovog naziva zapravo se krije nekoliko događaja.


Veliki internacionalni moto susret zapravo je veliki "vašar" na kom će gotovo svatko naći nešto za sebe, a tu je i nekoliko događaja unutar događaja. Za početak možemo izdvojiti "Lady Bikers Parade" gdje će glavno mjesto, kako i naziv kaže, zauzeti nježniji spol na motociklima.

 

Pored toga se, već tradicionalno na ovom događaju biraju i najljepše prerade i to u ukupno 12 kategorija, a organizatori očekuju preko 100 fantastičnih motocikala. Ovo natjecanje je posebno privlačno graditeljima prerada jer pobjednici po kategorijama uz ostale vrijedne nagrade dobijaju i 3 zrakoplovne karte za odlazak na legendarni Daytona Bike Week 2011. u SAD.

 

Ljubitelji američkih vozial doći će na svoje jer će se uz Biker Fest po 15. put održati i US Car Reunion, dakle susret automobila koji potiču "preko bare".

 

Na koncu treba smoponuti da organizatori namjeravaju oboriti i Guinnessov rekord u broju Honda Shadow i Honda prerada na jednom mjestu. Od preko 300.000 posjetitelja koliko se očekuje na Biker Festu, Shadow Owners Club Italia se nada skupiti 885 Hondi što bi trebalo biti dovoljno za svjetski rekord u okupljanju "iste marke" na jednom mjestu.

 

Više informacija potražite na www.bikerfest.com , www.shadowitalia.it , www.shadowguinness2010.com




Bikerparade-2M Bikerparade-3M Bikerparade-1M
Bikerparade-5M


Više u ovoj kategoriji: « MV Agusta F4 Michelin Power Pure »
fbmp ytmp imp