Novosti

Aprilia RSV4 R

RSV4 R stigao je u Aprilia prodajne salone


5RSV4R-1MPočetkom ožujka u ovlaštene Aprilia salone stigla je Aprilija RSV4 R. Ovaj motocikl donosi najnoviju tehnologiju i jedinstven V4 agregat te podiže shvaćanje sportskih performansi...


... na novu razinu. Dolaskom R verzije Aprilia RSV4, motocikl koji je podigao mnogo prašine u svijetu motociklizma i postavio nove standarde u sportskim performansama, postaje dostupan širem krugu entuzijasta.

 

RSV4 R zadržao je značajke koje čine RSV4 posebnim motociklom: uski V4 agregat sa 180 KS, Ride-by-Wire elektronski sustav, dvostruke injektore, trkaći okvir i ovjes te ekstremnu kompaktnost.

Revolucionaran projekt RSV4 vođen bogatim iskustvom Aprilije na trkaćoj stazi doveo je Maxa Biaggia i Apriliju RSV4 SBK na visoku poziciju u svjetskom superbike prvenstvu te ujedno do serijskog RSV4 motocikla koji je pomakao granice super-sport klase.5RSV4R-2M

 

Sada vam je dostupan RSV4 R, motocikl iz istog projekta u novom, pristupačnijem obliku, osmišljen kako bi ovaj fantastičan stroj bio pristupačniji većem broju iskusnih vozača koji žele iskusiti njegovu tehnološku nadmoć. S ovim motociklom možete iskusiti osjećaj vožnje po savršenoj putanji iz krivine u krivinu, kakvog doživljava i Max Biaggi na trkaćoj stazi.

 

Aprilia RSV4 R čistokrvni je super-sportski motocikl stvoren za vožnju po stazi i zavojitim cestama. Okvir i stražnja vilica izrađeni su od aluminija koristeći istu tehnologiju koja se koristi kod Moto GP motocikala s lijevanim elementima spojenima na prešane aluminijske elemente.

 

Ovjes koristi Showa prednju vilicu te Sachs stražnji amortizer i amortizer upravljača te je u potpunosti je podesiv, dok je Brembo kočni sustav opremljen Monobloc radijalnim kočnim kliještima.

 

RSV4 R vam nudi prepoznatljiv dizajn, vrhunsku tehnologiju i nenadmašive performanse po cijeni od 116.950 kn za gotovinsko plaćanje.

Više u ovoj kategoriji: « Najava Saloni motocikala »
fbmp ytmp imp