Novosti

Akrapovič off-road Weekend

Akrapovic-OffRoadMDvostruki Akrapovič off-road vikend

 

Već odavno tradicionalan "Akrapovič off-road weekend" koji se organizira na stazi Sv. Martin u blizini Istre ove će godine imati dvostruko izdanje. Prvo će 27. i 28. veljače na svoje doći vozači četverocikala, koji će...


... u subotu voziti treninge, a u nedjelju utrke. Pritom će se po prvi put voziti dvije odvojene utrke, budući je uvedena nova ATV klasa namijenjena vlasnicima radnih četverocikala. Oni će nizati krugove samo na posebnoj enduro stazi dugačkoj 5 km, dok će vozači sportskih četverocikala, kao i dosad, kombinirati enduro stazu dugačku 4,5 km s motokros dionicom dužine 1,6 km. U obje će kategorije "cros country" trajati sat i pol, za razliku od dosadašnjih jednosatnih utrka.

 

Tjedan dana kasnije, odnosno 5, 6. i 7. ožujka, na svoje dolaze i vozači motocikala. Nakon treninga u petak, u subotu se voze "cross coutry utrke" u kategorijama Hobby i Expert, koje će odmah poslužiti i kao kvalifikacije za nedeljnu hard enduro utrku. S obzirom na to da je broj sudionika strogo ograničen na 100 po svakoj kategoriji, vozači motocikala se trebaju požuriti s prijavama koje se mogu predati zaključno do 26. veljače. Cross country utrka stoji 250 kn za četverocikle i 290 kn za motocikle, dok je startnina za hard enduro utrku "No Fear, No Limit" 390 kn. U svim kategorijama osvajanje prvog mjesta donosi vrijednu nagradu - kompletan Akrapovič ispušni sustav. Više o svemu na www.enduro-istra.com.

Više u ovoj kategoriji: « KTM XC 525 Eric Buell Racing »
fbmp ytmp imp