Novosti

34. Motohappening


34mhIzmeđu sunca i kiše koji su se uporno natjecali sva tri dana, ipak je u nedjelju pobjedio naš favorit sunce i utrka se održala po suhom.

 

Ovo uvelike imamo zahvaliti i organizatoru koji je na našu radost pomaknuo utrku 15 minuta ranije i tako nas spasio od proloma oblaka koji je usljedio nedugo po završetku utrke.
U klasi vodenjaka bio je neprikosnoveni Mark Medica koji je  pobjedio s vremenom 1:35:470, drugo mjesto je zauzeo Anđelko Hukman s vremenom 1:49:542, a treće Vittorio Colantuoni s 1:52:773. Za četvrto mjesto se vodila kratkotrajna bitka između Kazimira Šepića i Karla Kotlara u trećem krugu utrke gdje je Šepić ipak pretekao Kotlara na ulazu u jedinicu i tako zadržao četvrto mjesto do kraja utrke.
Milan Vončina – Franc je odustao od utrke zbog bolova u leđima, pa smo tako ostali uskraćeni za klubskog vozača s najboljim vremenom.
U klasi zračno hlađenje zadnji puta se vodila žestoka borba između Roberta Žunića i Srećka Petrića, čega ovog puta nije bilo jer nam se ponovno pridružio Marcus Ritter. Ritter junior je bio neumoljiv i s vremenom 1:48:538 zauzeo prvo mjesto, dok Petrić s 1:54:245 očito nije imao milosti za Žunića s 1:55:300. Mario Ritter je odustao od ove utrke tako da nije osvoio niti jedan bod.
Za slijedeći Motohappening koji će se održati od 14. do 16. kolovoza 2009., organizator najvljuje da će utrku s nedjelje pomaknutu u subotu. Stoga ćemo gledati atraktivniju utrku jer mnogi gosti iz inozemstva ne sudjeluju zbog odlaska svojim kućama u nedjelju ujutro.
Više o svemu pročitajte na službenim stranicama DOC Croatia - www.ducati-croatia.hr

Tekst: Karlo Kotlar


34mhbotutrka 34mhpehari



Više u ovoj kategoriji: « Piaggio Hrvatska Susreti »
fbmp ytmp imp