* Prijavite se za osmi po redu izbor Miss Motori

Prijavite se za osmi po redu izbor Miss Motori

Izbor Miss Motori održava se svake prijestupne godine a ovdje vam predstavljamo prve kandidatkinje za sezonu 2014. Završni izbor dogoditi će se u Zagrebu krajem godine.
Slike sa svih dosadašnjih sedam izbora, kao i slike svih 150 dosadašnjih kandidatkinja možete pogledati na našim internet stranicama www.motopuls.hr i stranici našeg suorganizatora i partnera ovog izbora www.motori.hr.
I ovog puta prije svih trebamo pomoć bikera: ohrabrite svoje djevojke i prijavite ih na ovaj tradicionalan motoristički izbor. Ne tražimo profesionalne manekenke već najljepše bikerice među nama pa će spontanost svakako biti prednost. Sve djevojke mogu se prijaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili jednostavno na telefon 01/2409149.

Sustav glasovanja i titule

Kako glasati za Misice? Kada dođe vrijeme svoj glas moći ćete dati i Vi preko interneta kako bismo dobili Miss Interneta. Dakle, ovu Miss birate isključivo Vi.
Miss Personality biraju djevojke među sobom nakon upoznavanja na samom izboru, dok Miss Simpatičnosti biraju sami organizatori.
Miss Motori za 2014, sa prvom i drugo pratiljom, birat će žiri u kojem će sjediti najmanje dvije dosadašnje Missice, najmanje dva dokazana sportaša iz svijeta motociklizma, odnosno dva Prvaka Hrvatske, dva sponzora i dve ugledne ličnosti iz Hrvatske.

Pozivamo sponzore:

Ovom prilikom pozivamo sponzore koji žele nagraditi naše Missice da se jave u našu redakciju. Većim sponzorima osigurano je mjesto u žiriu, a u njemu će se naći i aktualna Miss Motori Ines Valentaković sa još jednom dosadašnjom Missicom prema tradiciji.
Za sada su na ovogodišnjem izboru osigurani naši vjerni sponzori Estetic Uvema i salon Desange koji će uređivati djevojke, te Optika Ghetaldus koja će nagraditi sve natjecateljice jednim naočalama iz svoje ponude markama poput Gucci, Max Mara, Giorgio Armani, Christian Dior itd. Agencija Izazov će dodijeliti Ski Weekend, fitness Forma će dodijeliti nekoliko godišnjih članarina, Pastor će dodijeliti vatrogasne aparate za automobile, Moto Puls će darivati pretplate, cafe Meandris novčani iznos, dizajnerica Katarina Dale odjeću, Estetic Uvema uljepšavanje itd.

 

optika esteticuvema izazov weltrusky meandris pastor katarina forma

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 11 Kolovoz 2014 12:19
Više u ovoj kategoriji: « 06 - Dorotea Baličević